Meergezinswoning CC
GZ_architecten_Meergezinswoning CC_Matthias Zaman_Architect_Moerbeke_1
GZ_architecten_Meergezinswoning CC_Matthias Zaman_Architect_Moerbeke_2
GZ_architecten_Meergezinswoning CC_Matthias Zaman_Architect_Moerbeke_3_interieur
GZ_architecten_Meergezinswoning CC_Matthias Zaman_Architect_Moerbeke_4

Meergezinswoning CC

Nieuwbouw meergezinswoning

 

Het perceel bevindt zich in een overgangsgebied tussen lintbebouwing en de dorpskern. Drie wooneenheden worden ondergebracht in één bouwvolume dat qua footprint en inplanting de stedenbouwkundige logica volgen.

 

Binnen dit volume, dat beperkt werd door de voorschriften, bevinden zich drie appartementen die rolstoeltoegankelijk ontworpen zijn en levenslang wonen toelaten.

Gezien de repetitie van het plan wordt variatie gezocht in gevel door een compositie van terugliggende vlakken waarbinnen de raamopeningen gelegen zijn. Koewacht, Stekene, Moerbeke, vrasene, nieuwbouw, BEN, rolstoel, agora zilvergrijs, Matthias Zaman, Waasland, apartementen, hedendaags, strak

 

Moerbeke - 2017

© Copyright  GZ architecten